Heräsikö kysymyksiä?

Alta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Voit myös ottaa yhteyttä, jos jokin mietityttää.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä maksutapoja tarjoatte?

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit.
 

Klarna Checkout

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. 

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit - kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu
 

Klarna lasku - 14 päivää maksuaikaa

Täysi-ikäiset asiakkaat voivat tilata tuotteet laskulla. Saat paketin mukana laskun, jossa on 14 päivää korotonta maksuaikaa.

Et voi tilata tuotteita laskuun silloin, kun tilaat tuotteet jollekin toiselle tai olet muutoin antanut toimitusosoitteeksi jonkun muun kuin väestörekisterissä olevan osoitteesi.

Kun valitset laskun maksutavaksesi, tarkistamme luotto- ja osoitetietosi.

Lue lisää laskulla maksusta klikkaamalla tästä

 

Osamaksu - Klarna tili

Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: Klarna tiliehdot 

Laskuihin liittyviin kysymyksiin saat vastauksia nyt myös käyttämällä Klarnan sähköistä asiakaspalvelulomaketta osoitteessa www.klarna.com

Lue lisää osamaksulla maksusta klikkaamalla tästä

Kauanko toimituksessa kestää?

Toimitus kestää yleensä noin 5 arkipäivää. Mikäli toimitus ei ole mahdollista tässä ajassa, otamme mahdollisimman pian yhteyttä sähköpostitse.

Mitä toimitusvaihtoehtoja tarjoatte?

Tarjoamme Postin ja Matkahuollon toimitusvaihtoehdot. Voit valita edullisimman toimituksen postitoimipaikkaan tai pakettiautomaattiin. Lisämaksusta kotiinkuljetus.

Voinko seurata tilaustani?

Tilausta voi seurata toimitusvahvistuksessa tulevalla seurantanumerolla.

Mihin maihin toimitatte?

Tällä hetkellä toimitamme ainoastaan Suomeen.

Kuinka palautan tuotteen?

Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen 14 vrk:n sisällä saapumispäivästä. Palautuksen voi tehdä Postiin numerolla 605770. Palautus maksaa 7,90, joka vähennetään hyvittäessä tilaus.

Ovatko tuotteet kestäviä?

Kaikki tuotteemme ovat uunin, mikron, konepesun ja pakastuksen kestäviä. Tuotteet vaativat kuitenkin hoitoa ja huolenpitoa, jotta ne säilyvät hyvinä käyttöastioina. Uuniastioita (valmistumateriaali vitroposliini) käytettäessä on aina muistettava seuraavat seikat:

astiaa ei saa nostaa suoraan uunista kylmälle ja kostealle eikä teräksiselle alustalle
astiaa ei pidä siirtää suoraan pakastimesta uuniin
nesteellä täytettyä astiaa ei saa pakastaa
astiaa tulee käsitellä varoen, sillä kolhut voivat aiheuttaa astian rikkoontumisen myöhemmin käytettäessä.
astiaan ei myöskään saa laittaa jäisiä elintarvikkeita uunikäytössä. Kun astia laitetaan uuniin, syntyy lämpötilanvaihtelu, joka saattaa rikkoa astian
Maksimi uunilämpötila 250 c, ei alle 10 cm päähän vastuksista.

Mitä tulee ottaa huomioon Bistro liekinkestäviä tuotteita käyttäessä?

Liekinkestävää keraamista pataa voidaan käyttää myös ruoan säilytykseen toisin kuin esimerkiksi pinnoitettuja astioita. Keraaminen pinta hylkii likaa ja bakteereita eikä siitä liukene haitallisia aineita. Padan materiaali on tulenkestävää keramiikkaa.
Liekkipata soveltuu sähkö- ja kaasuliedelle, uuniin, leivinuuniin, konepesuun, mikroaalto- uuniin ja sen voi laittaa pakkaseen. Uunikäytössä maksimilämpötila 300 astetta. Myös kansi kestää uunikäytön.

  • Induktio-ominaisuudella varustettua pataa voi käyttää myös induktioliedellä. (Jos pata on varustettu induktio-ominaisuudella, siitä on merkintä pakkauksen kannessa.) Induktiopadan pohjamateriaali kestää normaalin puhdistuksen tiskiharjalla sekä astianpesukoneessa. Älä kuitenkaan hankaa pintaa esim. hankaussienellä. Pinta saattaa vaurioitua.
  • Älä kuumenna liekkipataa tyhjänä. Vältä lieden maksimitehon käyttöä. Ruoka valmistuu hyvin esim. 60% teholla maksimista.
  • Käytä paistamiseen tilkka öljyä tai rasvaa. Huom! Ei sovellu rasvakeittämiseen.
  • Kiehuttamisessa kansi kuumenee, käytä apuna patakinnasta.
  • Vältä äkillistä lämmönvaihtelua. Nosta kuuma astia puiselle tai tekstiiliselle alustalle viilenemään käytön jälkeen.
  • Parhaiten onnistut pataresepteissä kun kuumennat hitaasti ja tasaisesti.
  • Bistro -astian mikrokiteiseen pintaan voi kerrostua patinaa ruoassa olevista osin hiiltyneistä rasvoista ja öljyistä. Patina muodostaa yleensä sinisiä tai sateenkaarimaisia laikkuja. Laikut ovat siis öljyä tai rasvaa, joka voi tulla ruoasta, sormenjäljistä tai roiskeista. 
Lasite itsessään on tiivis eikä se läpäise tai ime sisäänsä nesteitä tai rasvoja. Patinasta ei normaalisti pestynä kannata huolestua, se ei ole terveysriski eikä merkki lasitteen vaurioista.
 Mikäli laikkuisuus on ulkonäön kannalta häiriöksi, niin astia kannattaa huoltaa öljyämällä. Öljy, esim. tavallinen ruokaöljy, levitetään talouspaperilla pesun ja kuivauksen jälkeen astian pintaan. Hyvin pieni määrä öljyä riittää, sen verran kuin pinta ottaa eikä öljyn tarvitse valua.

Missä tuotteet valmistetaan?

Tuotteemme valmistetaan lähes kokonaan Virossa omalla tehtaallamme. Tällä hetkellä muualla valmistetaan Aito sarjan vaaleanpunaiset ja lämpimän harmaat astiat. Ne valmistetaan Thaimaassa yhteistyökumppanillamme.