Toimitus- ja sopimusehdot

Seuraavat ehdot ovat voimassa asiakkaan ja Kultakeramiikan välisessä, internetin kautta tapahtuvassa verkkokaupassa.

Kaupan asiakkuus

Kaupan asiakkuus

Jotta Kultakeramiikan verkkokaupasta tilaaminen onnistuu, on asiakkaan annettava tilauksen yhteydessä yhteystietonsa Kultakeramiikan asiakasrekisteriin. Halutessaan asiakas voi myös rekisteröityä kanta-asiakkaaksi ja tilata uutiskirjeen.
Kultakeramiikan asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Kultakeramiikka ei luovuta rekisterin asiakastietoja yrityksen ulkopuolelle. Asiakkaalla on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa rekisterissä olevat tietonsa. Rekisterin tarkoitus on asiakassuhteen hoito. Rekisterin sisältämät tiedot ovat nimi, osoite, puhelinnumero ja email-osoite. Asiakasrekisteristä vastaa Kultakeramiikka Oy, Putaanportintie 13, 44800 Pihtipudas.

Hinnat ja toimitustavat

Hinnat ovat näkyvillä verkkokaupassa ja ne sisältävät arvonlisäveron 24%. Toimitustavaksi voidaan valita:
Nouto postista: 9,90 €/lähetys tai
SmartPOST: 5,90 €/lähetys tai
Postin kotiinkuljetus: 19,90 €/lähetys tai
Matkahuolto Lähelle -paketti: 8,30 €/lähetys
Yli 200 euron tilaukset toimitamme lähimpään Postiin veloituksetta (ei koske SmartPOST, Postin kotiinkuljetus eikä Matkahuollon Lähelle -toimitustapoja).

Maksutavat

Maksutapoina on käytössä Paytrail. Paytrail palvelun avulla voit maksaa ostoksesi yleisimmillä verkkopankkitunnuksilla sekä Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Kultakeramiikka Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Ohjelmakaari 10 40500 JYVÄSKYLÄ Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika on noin 7 päivää. Mikäli toimitusaika on pidempi, pyrkii Kultakeramiikka ilmoittamaan siitä välittömästi asiakkaalle. Pääsääntöisesti verkkokaupassa myydään vain varastossa olevia tuotteita, jotka voidaan toimittaa heti. Tilauksia toimitetaan vain Suomeen.

Palautusoikeus

Kultakeramiikan verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, edellyttäen, että tuote on käyttämätön ja myyntikelpoinen. Palautukseen täytyy liittää mukaan kopio lähetteestä ja palautuslomake, johon asiakas merkitsee nimensä, yhteystietonsa ja tilausnumeron. Kultakeramiikka palauttaa tuotteesta maksetun hinnan asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille välittömästi saatuaan palautuksen.
Palautusosoite: Kultakeramiikka Oy, Putaanportintie 13, 44800 Pihtipudas
Tuotteet palautetaan postin maksuttomana asiakaspalautuksena. Lähetyksen päälle tulee liittää palautusosoite sekä merkintä “asiakaspalautus”. Talleta postin tosite itselläsi niin kauan, että olet saanut palausumman tilillesi.